Monday, August 3, 2009

show your talent!!!

Monday, August 3, 2009
✖ SHOW UR TALENT NOW!!! ✖


salam kepada oulz sume yg semestinyer tgh mmbaca blog2 atau tgh berkunjung ker apLe dE gadiZ blogger atau pown sedang mendengarkan Frenzy Fm iaitu radio yang pastinyer mengempakkan lagi hidup n dunia oulz..haha



Hari ini dE gadiZ TeaM mempunyai tawaran ataupun lebih dikenali sebagai peraduan a.k.a pertandingan untuk menyerlahkan lagi bakat2 oulz yang semestinya terpendam selama ini.
Mungkin oulz tertanya-tanya sekarang?! Apakah peraduan a.k.a pertandingan yang dE gadiZ TeaM sediakan untuk oulz semua. Jeng..Jeng..Jeng



:



:



:



:



:





Peraduan a.k.a pertandingan berDJ.. Mungkin oulz selama ini ingin menjadi seorang yg femes dengan suare2 oulz yang begitu merdu sekali (Jangan Segan Jangan Malu)..Jadi tunggu ape lagi daftarkan nama oulz di email : apple_le.gardenie@yahoo.com



-Tarikh tutup akan diumumkan nanti-



Hadiah akan diterima oleh pemenang-pemenang kita yang semestinya berbakat dan berani untuk mencuba bertanding dalam peraduan ini...Anda akan diuji bakat oleh 2 orang DJ yang amat tampan sekali dan juga pro dalam bidang ini..Jadi jika anda ingin tahu siapakah gerangan 2 jejaka itu..Daftarkan segera dan serlahkan bakat anda bersama-sama dengan dE gadiZ TeaM..



terima kasih..

~dE gadiZ TeaM~

11 comments:

dakmuo

Salam...

aku xsaba nk tunggu penyertaan dari peserta2 dan juga sape la pemenangnya yep??? Ok.. Sebagai TAMBAHAN... Pemenang tpt pertama Rm 15, Kedua Rm10 dan ketiga Rm 5... Haaa.. ok la tu.. Duit tu.. jgn combunk :P

fisau

SaLam..

Aku Nak Join Boleyh Menang X???

HaHaHa...

apLe dE gadiZ

ngeh3...lau cmtuh ak nk join ar..lepas ar topup akuh nnt..

agagaggaga. . .

GRuNGe

Wakakaka. Takde talent, cemana nak masuk.

Adeh, jadi orang ke tiga plak join.

apLe dE gadiZ

grunge <<< xper la xder talent pown ko cube...
bile ko dh tau bakat ko cmner..baru masyukkk

PHIRDOTE

haha mcm best gak

Kojack de Alloohaa

alamak...ak ngarut pndai la..jd DJ ntahla..?? haha

apLe dE gadiZ

phir <<< mmg best lagi gempak . .

koaaja <<< apekedahal?? ngarut kat radio pown boleh per..hak3 . . try test tgk mesti gempak abess..layaanzzz

hua sheng.

duit....duit....

$_$


=D

hua sheng.

eh show talent ni kt mn?
tak bp faham la..**blur.

apLe dE gadiZ

hua << nk joi ko leyh buzz akuh nyer ym..nnt kiteorg show an

 
My Team