Monday, August 10, 2009

Mencari Design T-shirt Paling Kreatif

Monday, August 10, 2009
Helo oulz . . . Hari ini aple ade lagi satu peraduan best @ baek punyer di dE gadiZ TeaM . . . Best wokk . . . haha mesti korang pikir praduan mencari bakat baru dlm DJ tuh dh habes ker? haha peraduan tuh belum tamat lagi k . . masih ade lagi..


sample design baju t-shirt . . . So ade idea ? jgn ciplak k. x baek . . hehe


Hari ini aple n de geng ingin mencari bakat2 baru dalam bidang mendesign kan baju2 indie . . . hek3 bdk2 muda zaman skunk mmg indie baik punyer ar kan . . Ape la salahnyer korang mengeluarkan bakat korang dalam bidang ini. X salah kan .



Design2 baju yg gempak n best2 akan di keluarkan menjadi baju rasmi dE gadiZ TeaM . . Dan oulz juga akan menjadi salah seorg designer yang terkenal . . . Baju2 yang telah oulz design itu akan dijual dan dipakai oleh team kami . .




So ape lagi . . . Hadiah akan kami keluarkan . . Jangan risau lah ... Pape juz join us . .



ingin mendaftar dlm peraduan ini . . Sila email kepada saya di


>>> apple_le.gardenie@yahoo.com
<<<



Butir-butir dalam email ^^^^

Nama :
Email / ym :
Umur :
Pelajar / pekerjaan :


selepas kami mendapat email anda.. kami akan email kembali kpd anda. . ok so ape lagi mai la kite enjoy . . .


7 comments:

GRuNGe

Kalau mau indie, dan menepati cerita bohsia kau hari tu, apa kata kau buat design t-shirt gambar bontot yang tonggek, pastu taruk perkataan, kiss my ass.

Ops, aku lupa plak ko underage, tidak patut didedahkan dengan benda-benda macam ni.

Wakakakakaka.

apLe dE gadiZ

gunge <<< kuang asam gile.. wakakka

bohsia2 ak mlas nk taruk nnt bohcia2 tuh plak perasan nk mampos. so baek wt benda baek..wakakak

hahah kuang asam ko .. ak mmg underage .. so ~lalala~ . . . ko yg kurg patut . . agagaga

hua sheng.

cit.lagu2 indie aku layan aa.
nk design2 ni...aku kasi yg bunga2 nak?

wahwahwa..

apLe dE gadiZ

sengal tul ko nieh...

zazaw

haha
ta rety woh design2 nih
dgar & lihat tahu lah an

syed mohamed bin syed hassan (jen)

haha..eh..eh..wa nak ajak lu lepak2 blog gua..gua xpaksa lu bace..tp gua rase lu suka..=P jgn pandang je,tp lu kena rasa kelazatan blog wa..hehe

Anonymous

Is Bigfoot Real?
http://www.is-bigfoot-real.com/

 
My Team