Monday, December 21, 2009

The Best Commentator Contest !!!

Monday, December 21, 2009

 Sticky wall

Hellop my followers , silent reader , strangers , and pengumpat-pangumpat yang selalu dok balakang aku tuh. Terima kasih bebanyak kat korang sebab baca dan mengumpat sekali . Jadi sekali lagi aku seorang yang pemurah ini nak bagi hadiah la kat korang tapi takkan hadiah nak bagi tanpa ada sebarang kertas kerja kan. Jadi kertas kerja nya mudah yang teramat la sangat.

Sendiri pun baca tajuk kat atas tuh, nampak ke tidak wahai pakcik makcik semua? Kalau tak nampak pergi check mata tu kot ada masalah ker mana la tau kan, siap-siap la nak kena pakai spek power 800. Jika dah nampak, kertas kerja adalah tersenarai macam seperti di bawah :



1. Post kan komen anda di mana-mana entri di "blog" apledegadiz sahaja bukan di "post" ini oke.
2. Anda boleh komen seberapa banyak komen pun tetapi komen itu tidak berunsurkan spam, jika berunsurkan spam komen itu tidak dikira sama sekali.

3. Anda juga kena pergi ke older post untuk meletakkan komen anda di entri lama blog apledegadiz.




Untuk pengetahuan anda semua 10 orang yang berada dalam kedudukan seperti di atas, mereka masih berada dalam kedudukan yang selamat tetapi harus diingatkan bahawa 10 orang yang "selamat" itu bila-bila sahaja boleh jatuh kebawah dan digantikan dengan peserta yang lain kerana mereka tidak sering mengomen di entri-entri blog ini. (Bukan aku yang buat tetapi alat ini yang berfungsi sendiri , harap maklum).


Syarat-syarat nya :

1. Buatkan satu entri mengenai contest ini supaya ramai lagi boleh join dengan tajuknya seperti tajuk di atas.Juz ceritakan apa yang patut sahaja, Oke.
2. Letakkan link kat kotak komen entri ini , diingatkan sekali lagi di kotak komen entri ini. supaya aku tahu siapa perserta aku. 
3. Komen kan apa sahaja tak kira logik atau tidak . tetapi bukan komen "ok." , "ya ." ," saya tahu." nampak sangat mengepam. waduh..waduh.
4. Nak jadi followers aku pun boleh tak nak pun boleh ikut suka anda la. tapi sebaik nya follow la ;D 


Hadiahnya : 

Nak tahu hadiahnya ape? ..... Secret !!! oke tapi tak menghampakan . Aku seorang yang baik hati ni takkan menghampakan korang semua. Sebelum nie anda semua mesti tahu siapa pemenang The cinema contest iaitu Neyra kan. Opps terlupa kepada 2 orang lagi pemenang saguhati the cinema contest sile emailkan anda punya alamat. rase nak bagi pulak kat kroang hadiah hahaha..

Contest ini tamat pada 25-01-2010 digantikan dengan 20-01-2010 . Jadi jika ada pape pertanyaan sila komen di kotak komen entri ini. Simple contest ,harap berjaya .jadi sampai 25-01-2010  20-01-2010 korang kena sentiasa menjenguk blog ini. Jika anda ingin mengetahui kedudukan peserta yang paling teratas sila scroll page bawah sekali, harap maklum.

pertanyaan di cbox tidak akan dilayansama sekali kerana cbox tuh boleh simpan 100 msg jerk takot tak sempan nak tengok kang. haaa !! nak lebih cepat dan pantas sila emailkan ker: apple_le.gardenie@yahoo.com

3 comments:

Anonymous

We Get Homes With No Equity,We Buy Any Houses,We get Through Payments.For total data and residence choices
please
http://www.sold2.us and get provide
or simply call us 410-978-7981,please refer to good friends who want support.Thank you and Very good Luck!

Focus Landlords and Rehabbers:
If you are a critical investor purchasing at minimum one particular home per quarter for rental or rehab,
then you are in the correct location correct now.
http://www.renewreality.com.

Owner Funding May well Be The Concealed Option Understand How To Personal A Residence Without Dealing With A Lender!
Find out The Shocking Reality About Renting & Why It May well Be Setting You Back Financially… Get
Insider Secrets and techniques on How Operator Funding Genuinely Operates.
http://wefinanced.com

Will need Refreshing Start? We can assist.Painting company can paint your house inside wanted time body,
in hues of your option with best discount rates for paints,with acceptable by consumer high quality.
Honest charges,references,license,bond,insuranse.For photos of your works please stop by
http://renewhouse4u.com.

Anonymous

Наша мир предлагающая жывые срезанные цветы огулом и в розницу а также [url=http://spbuket.ru/]цветы огулом петербург[/url]
в Питербурге, букеты цветов и цветы в корзине [url=http://spbuket.ru/roses-1]розы всесторонне спб[/url] [url=http://spbuket.ru/vesna/tulpan]тюльпаны оптом[/url] [url=http://spbuket.ru/lilia]лилии оптом[/url] [url=http://spbuket.ru/additional/rose-leaves]лепестки роз купить[/url]
предлагает купить цветы огулом дешевле цены других цветочных магазинов.
Наши цены дабы цветы весь и малый опт цветов дрожать низкие и вы сыздавна можете в этом убедиться, покупая цветы розы, тюльпаны, хризантемы, лилии, герберы, каллы и другие цветы в нашем магазине мелким огулом, а также в продаже 51 и 101 роза дешево.
Продажа цветов вконец ради нашем цветочном оптовом складе, где ВЫ можете подкупать цветы дешево, без выходных с 10-22 часов.

Anonymous

Хочу посоветовать посетить выше сайт, у нас море приколов, безвинно и нравиться он Вам вынужден соразмерно причине того что
дабы нем Вы сможете видаться стог интересного чтобы себя и своей усадьба у нас позволительно встречать :
[url=http://fundraft.ru/]курьезы[/url]
[url=http://fundraft.ru/]стишки[/url]
[url=http://fundraft.ru/]животные[/url]
[url=http://fundraft.ru/]курьезы[/url]
[url=http://fundraft.ru/]курьезы[/url]

Приходите и посетите выше портал, веть он сделан именно чтобы Вас и Вашей семьи

 
My Team